LUOVUUDEN RIEMUVOITTO

jalka_banner_small.jpg

Eloa Films on nuoren miehen luova projekti, joka ponnistaa kiinnostuksesta videon tekemistä kohtaan.

Yrittäjäperheessä kasvaneena ymmärrän, ettei käytettävissä ole aina tuhansia euroja tuotteen, palvelun tai toiminnan markkinointiin. Eloa Filmsin toimintamalli, jossa sama henkilö vastaa videoprojektin jokaisesta työvaiheesta—käsikirjoituksesta kuvaamiseen ja äänityksestä värimäärittelyyn—leikkaa kuluja merkittävästi. Lopulta lopputulos on ainoa mikä ratkaisee. Sitä voit arvioida video-sivulta löytyvien esimerkkien pohjalta.

Videon tekeminen on aina ollut minulle ensisijaisesti harrastus. Se on mahdollistanut kokeellisten ja hullunkuristen projektien luomisen. Osa ideoista on toiminut, osa ei. Uskoisin, että kokeilemisen ja harjoituksen kautta olen oppinut tunnistamaan hyviä ideoita huonoista. Raja huomiota herättävän ja shokeeraavan, tyylikkään ja ruman tai älykkään ja päättömän välillä on usein yllättävänkin häilyvä.

Harrastuneisuus on kartuttanut kokemusta myös sosiaalisesta mediasta ja videopalveluista, kuten Facebookista ja Youtubesta. Hyväkään video ei tuo yritykselle paljoa lisäarvoa ilman sille kuuluvaa näkyvyyttä.

Eloa Films on lisäksi yhteisö innovatiivisia mieliä. Suuremman projektin edessä asiantuntijuus ulottuu freelancerinä toimivien ystävien kautta myös valokuvaukseen, kuvataiteeseen ja äänisuunnitteluun. Älä epäröi siis ottaa yhteyttä suuremmankaan idean kanssa.

   Eloa Filmsin joitakin asiakkaita.

Eloa Filmsin joitakin asiakkaita.